35pcs8Sizes MIX Safir blå DR form Krystal Glas Sy-på Rhinestones Sølv Bunden DIY Mobiltelefon shell og Bryllup kjole
kr41.70 kr19.18

35pcs8Sizes MIX Safir blå DR form Krystal Glas Sy-på Rhinestones Sølv Bunden DIY Mobiltelefon shell og Bryllup kjole

0 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
 • Status:På lager
 • Produktkode:h149603

Høj kvalitet glas, krystal materiale sy på rhinestone, fabrik produktion, salg med tab.

Bemærk :35pcs/pack Hver pakke indeholder 8sizes .Den maksimale størrelse er 20x30mm, og den mindste er 5x8mm .

Varenavn: Sy på sten

Farve: Sapphire blue

Størrelse: mix størrelse, Form: bland figurer

Materiale: glas, sølv metal tilbage med hul.

Brug for tøjet, tøj, sko, kasket, og hvor som helst du kan tænke.Bemærk: Kære kunder, alle vores produkter er solgt af producenten.Kvaliteten er den bedste og prisen er den laveste.Kreditgaranti, at alle billeder i form af optagelse, kan du være sikker på at købe.Vores overskud er meget lav, så for ordrer, der er mindre end $5, vil vi sende den økonomiske pakker (pakker har ingen tracking oplysninger).Mere end $5, vil vi sende standard logistik (med tracking oplysninger).Men uanset den økonomiske pakke, eller den standard, klasse, vi er forpligtet til en fuld refusion, hvis pakken er gået tabt i løbet af transporten.

Check venligst inden køb shipping adresse og postnummer er korrekt, er det meget vigtigt, bedes du bruge det fulde navn på russisk venner, jeg ønsker dig en glad shopping

Hvis du har brug for en anden farve og model, skal du klikke på billedet til senere,tak

35pcs 8sizes

Anvendelse: Tasker, Tøj, Sko, Mobiltelefon, Max, Pen, Møbler, Lykønskningskort, osv.

forsendelse

Vi vil levere varen til den leveringsadresse, du har tilbage i Horsnaeshelse.dk.For at du kan få forsendelsen normalt, udfyld venligst din leveringsadresse omhyggeligt.

· Vi kan sende de elementer i 3-7 arbejdsdage efter modtagelsen af ryddet betaling.Hver parcel vil have et tracking-nummer til sporing.

· Gratis forsendelse, Vores standard forsendelse metode er Kina Post.Det tager normalt 10-25 dage til at ankomme til de fleste af landene.Men at nogle lande eller landområder, kan det tage endnu længere tid på grund af de ikke hyppige flyselskab eller inspektion af toldmyndighederne.

· Hvis du er presserende at få de varer eller Kina Post service dækker ikke dit land, kan du vælge ekspreslevering via DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.I almindelighed, med UPS Worldwide Express Saver, kan du få forsendelsen i 1-3 hverdage efter, at vi sender ud forsendelsen, men det er dyrere, det Ved DHL, UPS, TNT, FEDEX, det vil tage 4-6 hverdage før du får den shipment.By EMS, det vil tage 5-8 dage til din plads.

· Hvis du ikke får den varer over 30 dage, efter at vi sender ud for forsendelsen, bedes du kontakte os direkte.Vi vil være med dig for at løse sagen.Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning.

Service:

1.Hvis produkter er ikke samme som beskrivelse eller beskadiget i transit.Vi vil gensende eller refundere pengene til dig.

2.For nogen grund.er du ikke tilfreds med produkterne.vi accepterer retums og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du er nødt til at betale for retum forsendelses omkostninger.

3.Du kan kontakte os ved at Trademanger eller at efterlade os en besked på Horsnaeshelse.dk eller e-mail til os.Vi vil svare dig inden for 24 timer.og inden for 36 timer på Weekend.

Feedback

God evaluering er meget vigtig for os, hvis du ikke er tilfreds med de ting, når du giver os den evaluering, jeg håber at være i stand til at kontakte os, tak.Det er vores mål, at tilfredsstille dig.

Tags: sexi skud, polka dot vest, løs guld rhinestones, store løse rhinestones, flatback forskønnelse, afrikanske dashiki maxi kjole, flatback scrapbooking dekorationer, bridesmade kjole ærmer, vintage løs rhinestones, flatback metal embelishments.

 • Model-Nummer: DR
 • Technics: Sew-På
 • materiale: Glas
 • Rhinestones Type: Løs Rhinestones
 • Mærke: sijishuizuan
 • Stil: flatback
 • Form: DR
 • Produkt Type: Rhinestones
 • Bruger: Tasker
 • Farve: Sapphire blue
Yderligere oplysninger